Usefull Cycling

13 juli 2021 Olaf Brouwers Nieuws
Share:

Dit zal voor velen herkenbaar zijn… Veel onderweg, files. Laat thuiskomen en geen zin meer hebben om een ritje te maken. Om vervolgens de rest van de avond te balen waarom je toch niet nog effe een klein rondje hebt gemaakt.

Wat dan een optie is. Waar jij ook bent, neem de fiets mee in la voiture. En voor jij huiswaarts trekt en in de file beland… Fiets eerst een stukje. Maak jouw hoofd leeg. Stap dan in de auto, rij terug. Ermee de file vermijdend. En kom voldaan thuis

Enige ‘probleem’…. Zoek maar is een leuke route daar waar jij bent. Komoot, Strava, Garmin, Wahoo…. tal van mogelijkheden. Maar dat gezoek is ook niet waar jij op zit te wachten.
Een leuke oplossing hiervoor is Pedalpact. Een netwerk van fietsers door het hele land. Meld je aan op hun site en jij komt in contact met fietsers door heel Nederland. Spreek af en fiets.

Pedalpact is enigszins georiënteerd op de zakelijke fietsert. Fietsen en netwerken tegelijk. Maar ook de niet-zakelijke fietser is welkom.
Voordeel? Locals hebben vaak nog leukere routes, weten welk tijdstip je waar wel en niet moet fietsen.
Ander voordeel van Pedalpact… Afstand en tijdstip, snelheid is volledig door jou en de ander te bepalen. Het gespreksonderwerp ook.

De site: www.pedalpact.cc

Make life easier 😉

Unltd...unlimited! Jouw team, jouw kleding, jouw ontwerp waarbij vrijwel alles mogelijk is. Kom maar op! Minimaal 10stuks en max. 4 weken levertijd. Unltd Sportswear zorgt dat jij de doos opent en positief verrast bent door wat jij daarin aantreft. Precies wat jij wilt!

Unltd biker Unltd biker