The Gravel Low Life Cycling Club

15 oktober 2022 Olaf Brouwers Nieuws
Share:

The Gravel Low Lifes

Een stel Gravelers die regelmatig iets verrassends organiseren. Meerdaagse GravelRides, eendaagste GravelRides…  Altijd net effe anders dan normaal.

Hoe dan?
Via social Media deelt een van de Low Lifes, of allemaal (sowieso altijd ook via de insta en FB van Unltd Sportswear) wat er georganiseerd wordt, waar en hoe in te schrijven.
De Rides zijn altijd een verrassing. De start en finishplek is bekend, de afstand én of er een overnachting bij zit…of niet.

Speerpunten van de GLL Rides: Verrassend, lachen, goede sfeer, stoor niemand en gewone normale toegangsprijzen Like in the Old Days.

Wanneer is de eerstvolgende GLL Ride? 
Deze zal plaatsvinden op zondag 12 november 2023. The Chemical Gravel!
Volg in ieder geval de insta pagina van Unltd Sportswear.

Ontstaan Gravel Low Lifes
Een paar Gravelers ging eens wat samen fietsen en hadden lol. Er kwamen meer Gravelers bij. En toen ineens werd er regelmatig iets tofs georganiseerd. Er kwam een Groepsapp. En die moest een naam hebben. Het is inmiddels een ongewenste status van de fietser en de Graveler; uitschot, debielen, gekken, malloten… Low Lifes. Zeer jammer natuurlijk. Maar goed, Door die status ontstond de naam Low Lifes… Gravel Low Lifes .
De Gravelrides die The Low Lifes eerst alleen voor henzelf organiseerden worden dus niet meer voor hunzelf gehouden. Plezier mag gedeeld worden! Dus vanaf binnenkort organiseren zij Low Life Gravelrides waar iedereen aan mee kan doen. Kosten? Die zijn er en vrijwillige bijdragen zijn gewenst. Info hierover volgt.
Overigens, wij houden ons netjes aan de regels. Alleen op de toegestane paden fietsen, stoor een ander niet, deel de ruimte die we allemaal hebben. Laat geen rommel achter maar pick it up.
Be good to eachother.
Gravel Low Lifes, met een vette knipoog 😉

Er is trouwens al een Statement T Shirt, tevens het officiele ClubShirt. Zie elders op de Unltd Sportswear website.
En een GLL Klakske! Check ook hiervoor de instapagina van Unltd Sportswear.

CU Next Low Life Gravel Ride?

Unltd...unlimited! Jouw team, jouw kleding, jouw ontwerp waarbij vrijwel alles mogelijk is. Kom maar op! Minimaal 10stuks en max. 4 weken levertijd. Unltd Sportswear zorgt dat jij de doos opent en positief verrast bent door wat jij daarin aantreft. Precies wat jij wilt!

Unltd biker Unltd biker