Panne onderweg!

27 maart 2021 Olaf Brouwers Blogs, Nieuws
Share:

Het verhaal van de Unltd Fietstassies

Veel ideeën en geen tijd ze uit te voeren. Zo zat het ook met het Unltd Zadeltasje.
Eens per jaar, of 2x per jaar word jij (ook Unltd) geconfronteerd met een lekke band. En, precies dan krijg jij het zadeltasje niet open. Het is slecht weer. Koud, nat. Vingers verkleumd en dat %#$$@ tassie gaat niet open! Om vervolgens olie op het vuur te krijgen doordat het tasje uiteindelijk ook niet meer dícht wil!
En toen kwam de Lockdown. En dus wat tijd over.

De voorwaarden voor het zadeltassie:
* niet rammelen
* genoeg in kunnen
* ook na gebruik makkelijk te vullen en aan het zadel te monteren
* waterdicht
* last but not least, volledig van hergebruik materiaal gemaakts

Die irritatie. Ja, alweer geboren uit irritatie werd het eerste zadeltasje gemaakt. Van een oude sporttas. 6 weken later volgde de eerste prototype van het huidige BuitenbandZadetatassie

Het zadeltassie is gelukt. Het tassie rammelt nooit. Er kan genoeg in. Het is na gebruik weer makkelijk te vullen en te monteren. Het materiaal is behalve de 2strookjes klitteband en de garen gemaakt van restmateriaal. En te personaliseren.
* jouw naam erop geborduurd?
* een eigen buitenband, zwarte buitenband, skinwall, crossband? Kan
* iets groter, iets kleiner? Kan.

Inmiddels bestaat de Forkbag ook. Een Gravel-specifiek tassie. En beide tassies zijn er in sjiek-de-friemel versie: Leder!

En zo blijven wij bezig!

Unltd...unlimited! Jouw team, jouw kleding, jouw ontwerp waarbij vrijwel alles mogelijk is. Kom maar op! Minimaal 10stuks en max. 4 weken levertijd. Unltd Sportswear zorgt dat jij de doos opent en positief verrast bent door wat jij daarin aantreft. Precies wat jij wilt!

Unltd biker Unltd biker