Club Unltd Attitudes

Unltd Attitudes is een kleine rebelse wielervereniging en triatlonvereniging.
Gehuisvest in Rotterdam. Maar een landelijke club voor wielrenners, triatleten, gravelers, veldrijders, duatleten…
Unltd is een stichting waaronder de KNWU vereniging ‘Stichting Unltd’ en een NTB vereniging ‘Unltd Attitudes’ vallen.

Ben jij Wielrenner, Triatleet, Duatleet? Wil jij Wielerwedstrijden rijden, Triatlons, Duatlons, GranFondo’s? En met een licentie (vanaf basislicentie is al mogelijk)? Wordt dan lid van UA!

Voor 111,00euro per jaar ontvang jij een wedstrijdtenue, 10% korting op aanschaf Unltd Sportswear kleding, helpen wij jou met jouw licentieaanvraag (KNWU of NTB, TMZ). En.. ben jij een Attitude!
Unltd Attitude is vooral een Club met een Mindset: doe wat jij wilt, blijf niet dromen, doe. Het kan!

Meer info? Bel Olaf 06-51900289 of mail hem jouw vragen! olaf@unltd-sportswear.nl

Unltd Attitudes wil jouw thuisbasis zijn van waaruit jij jouw sport kan beoefenen. Een Social Sports Network met gelijkgestemden. Niks moet. Geen lasten, alleen de lusten.
Oja, het enige wat jij van ons moet is een licentie aanschaffen en plezier beleven aan jouw sport!

Historie
In 2013 is Team Unltd opgericht als Triathlonteam. Een semi-commercieel team dat uitkwam in de NTB Triathlon eredivisie.
Het team was gesloten. Alleen op uitnodiging konden atleten lid worden.
In 2015 kwam de RunBikeRun tak erbij. En in 2018 de GranFondo tak. Op zijn max bestond Team Unltd uit 40 wielrenners en triatleten. Momenteel hebben wij 25 leden.
In 2021 is Unltd een open vereniging geworden. Iedereen kan lid worden. Leden ontvangen een wedstrijdtenue die ze met eer dragen. Maar, er zijn totaal geen verplichtingen. Zelfs het dragen van clubkleding is vrijblijvend.
In de beginjaren was Unltd vooral prestatiegericht. Met tal van overwinningen in triathlons, runbikeruns en wielerwedstrijden. Nu is de club vooral gericht op individuele ontwikkeling en plezier.

Show some attitude, become one!

 

Share:

Unltd...unlimited! Jouw team, jouw kleding, jouw ontwerp waarbij vrijwel alles mogelijk is. Kom maar op! Minimaal 10stuks en max. 4 weken levertijd. Unltd Sportswear zorgt dat jij de doos opent en positief verrast bent door wat jij daarin aantreft. Precies wat jij wilt!

Unltd biker Unltd biker